Färgglatt

Ät färgplatt med knorr's nya gröna soppa. Är de bara jag som tycker de, eller är grön inte en färgglad färg? Ge oss rosa, lila, gul & orange!



Tittar på top model nu, Anya är en klar favorit! Snart börjar desperate housewifes. Längtar!!

Mätt å belåten

Mamma och jag lagade en gryta med krossade tomater, champinjoner och fejkat kött. RIktigt gott faktist!

Jag bara äter och äter, nu håller jag på att sprängas!

Lär er stå rakt!

Vi gick till coop, och när vi kommer dit så är de som en stor j*vla cirkus. Utanför var de hästar och hopptorn, innanför var de så mycke folk att de va läskigt, de va köer genom hela affären. Fanns drygt 20 kassor men alla skulle fram till samma! Sök hjälp säger jag bara. Å fan va jag gapade på folk. Tillslut så hade jag, BARA jag, organiserat en RAK kö till en kassa. Va vore världen utan mig.

Nu är jag iaf hemma, känns så skönt. Är helt slut! Ska nog förbi mormor en sväng om en stund efter jag ätit.


Turbo och Bamse ligger bakom mig och slickar varandra både här å där. Bögar?


TJAO.

Idag e en ny dag

Godmorgon! Har varit uppe ett tag redan..... "Hur känns de att se världen vid den här tiden på en lördag" hahaha, jadu.. de kan man fråga sig! ;) Jusmir jobbar natt så jag är hemma hos mamma å irriterar lite. Jag och mamma ska gå och handla nu alldeles strax, men först ska jag länsa kylen. Puss hej.

Reklam

Ikväll så har de varit en mys kväll, popcorn, cocacola & filmer. Såg Monster till svärmor för en stund sen och nu sitter vi och tittar på US Marshals, de är reklam just nu så passar på att blogga lite. Turbo ligger just nu på mina fötter här under bordet och han mår mycke bättre =) Jusmir därimot är så kallat "döende". Väldigt väldigt synd om dig älskling. Jag, som är sjuk jag me, får agera mannen i huset och jag är så sjukt bra på jobbet! Nu slutar reklamen, hoppas ni har haft/har en mysig fredagskväll. Kram!

?

Hur kommer de sig att killar blir "döende" utav en förkylning?

Platt

Jag blev påkörd tidigare under dagen... Av en cykel! hur fan cyklar folk? :S


Nu ska vi sova, här i sjukstugan. Kramis

Äntligen

Nu är vi tillbaka i södertälje, känns sjukt bra. Älsklingen kom och hämtade oss tidigt imorse och nu är han helt seg efter att ha jobbat natt, han ligger helt deckad på soffan. Jag därimot tog precis en dusch och är hur pigg som helst.
Byggare gör om fasaden här på huset, just nu är dom utanför fönstret där jag sitter och man ser verkligen att dem kikar in ibland. hahahah. Over and out. puss

Ont i halsen..

Jag har så sjukt ont i halsen, kall svettas å känner mig lite små äcklig.
Men de kunde vart värre! Nu går jag och lägger mig.
Godnatt från mig å sjuklingen Turbo <3


magplask

Turbo övar på sitt berömda magplask;



Men han kände att han va lite halv kass på att simma så han fortsatte inne.


Bläää....

Tror jag håller på att bli sjuk, blääää de kunde inte komma mer olägligt. Eftersom älsklingen jobbar natt och jag inte har någon som helst lust att vara själv så åkte jag hem till mamma. Känner mig som en liten flicka igen som går och tittar i kylskåpet för att se om mamma har köpt hem något gott. När jag är med Jusmir så blir jag som mogen på en sekund, handlar allt själv och eftersom älskligen är riktigt "KEFF" på att köpa godis så får jag helt enkelt stå för den biten. Haha. Saknar dig redan hjärtat och jag längtar som fan tills imorgon då jag får se din söta feja igen! Du har gjort mig till en bättre människa och jag är dig evigt tacksam. Jag älskar dig, jag älskar att du är min.


Lill Turbo

Turbos medicin börjar värka och man ser verkligen att han börjar få tillbaka sitt rätta jag, blev så orolig där ett tag att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Nu är han pigg och jag är överlycklig =)

Saknaden...

Jag trivs så sjukt bra med den självständiga, starka tjej jag har blivit.. Men vissa från mitt förflutna saknar jag så mycke att de gör ont, speciellt en person. Önskar du kunde sett mig nu, sett hur lycklig jag är och jag önskar att du och jag fortfarande hade så stor betydelse i varandras liv som vi hade förr... Tjejen, jag saknar dig mer än du någonsin kan ana.

00:22

Idag har vi åkt runt hela södertälje och letat efter kantareller eftersom Jusmir, min lilla älskling, var så sugen. Han fick sina kantareller tillslut, å jag världens godaste glass med caramel. Sedan så har vi bara tagit de lungt och åkte hem till mamma en stund för att hämta turbos special schampo.. Hans sår ser mycke värre ut idag än vad dem gjorde igår =( Hur ska de här slut dååå?

vi åt precis lasange, och nu sitter jag å kollar igenom turbos papper från veterinären. Fattar nada! Men men.
Snart blir de sov tajm, är så jäkla trött.

Helt slut

Nu får de räcka för min del idag, väntar bara på att mina pojkar ska komma in från Turbos kvällspromenad och sedan blir de sooooova! Jag är helt slut, har börjat hålla igång så mycke på senaste tiden och sovit alldeles för lite, nu orkar jag då inte hålla upp ögonen mer. Sov så sött =) puss!

Yalla yalla

Eftersom vi drack så mycke läsk och åt så mycke snask igår så kände vi att vi nästan var tvugna att gå ut på en lång promenad. Så nu har vi varit ute och gått på en ganska lång promenad för att förbränna allt fett, vi gick till macken och kände att eftersom vi nu varit duktiga och vart ute och gått så hade vi förtjänat coca cola och en varsin yoggi yalla, eller som min älskling säger "Yalla yalla".


Snart börjar efterlängtade I ditt ansikte... Börjaaaa nuuuuhuhuuuu

lat lat lat

Blev ingen lång promenad med Turbo, vi är helt enkelt för trötta! Efter att ha varit hos veterinären i ett antal timmar så är vi alla tre heeeelt döda, tillomed hunden vägrar gå ut. Äter hellre ostbågar. Hahah. Älsklingen lagar mat, igen, snart kommer han bli en liten rullande boll. Veri veri hot. Nöff

Dålig uppdatering

Sorry för dålig uppdatering, ska bli bättre, lovar! ;D

Igår var jag och älsklingen hemma hos min mormor och åt pizza och spelade bingo lotto, vi ville sattsa på högvinst men se de ville inte bingo lotto, vi vann inte ett smack! Sedan åkte vi hem till mami och sov där =)

Idag på morgonen när jag vaknade så blev jag bemött av ett äckligt NYTT sår på turbos hals, fick nog och åkte in till veterinären, vi fick sitta och vänta i 2 timmar men de va de värt, när dom undersökte Turbo så sa dom att de var störst sannorlikhet att de va rävskabb, och ville därför behandla honom efter de. Men dom tog även blod för att vara säkra, så på onsdag nästa vecka får vi reda på om lilla bebisen är allergisk eller vad de nu är för fel på honom. Hoppas att de inte är något allvarligt bara! För en undersökning på max 20min så gick de va 1844kr, och medicinen går på runt 500kr. hur kan de vara så dyrt? =S

Stekte pannkakor nu för en liten stund sen, så jag och Jusmir har suttit och smaskat i oss dem. Nu ska vi "vila" lite på maten och sedan på ut på en långpromenad med söta Turbo.

Hörs senare! Pöss

Morsningkorsning

Igår var jag och älsklingen vid mitt landställe och plockade kantareller, eller om jag ska vara ärlig så plockade jag medans älsklingen bara gick förbi dem och lekte smart! "Är de här kantareller?" Och han står där med en flugsvamp i handen. Bättre lycka nästa gång =) Hade riktigt kul, gick och kollade på gamla sandgropen och gick på vägarna där jag gick med morfar =) Men de roliga slutade när jag var 1dm ifrån att trampa på en äcklig orm, SOM LEVDE, trodde den va plast först men tungan började röra på sig å jag fick fanimej panik, då ville jag genast hem. Vi åkte hem och hämtade turbo och åt upp svampen och sedan åkte vi till maxi och köpte massa chips =D

Vaknade nu för någon timme sen, så sjukt skönt att äntligen kunna sova normalt! Nu ska jag mata hunden och sedan får vi la se hihi Pussiluss

Tröttis

Hej bloggen!
Med tanke på att jag knappt sov något inatt så är jag helt slut nu.
Så nu går jag och lägger mig =) Nattinatt pussis

Have 2 have

Dom här är från Donna Girl och ligger på 398kr. Som hittat! Du hittar dom här 
 --> http://www.have2have.se <--
(vet inte vad jag har lyckats göra men länkarna syns inte)


Style By Stars

Jag är ingen "klännings-brud", men dessa från http://www.stylebystars.com/ är
så sjukt fina, skulle väl inte sitta helt fel att ha dem hängandes i garderoben?


hihihi

Tar tillbaka att jag håller på att spricka, nu sitter jag och äter igen.... Tror min mage läcker =D

Hemma

Kom nyss hem ifrån mina kusiner, har inte ätit så mycke som jag åt idag på länge! tacopaj, kladdkaka, godis, chips, tårta, glass... You name it! håller på att spricka, men gott va de! Lilla Vira va där också, så söt nu när hon precis har lärt sig säga sina första ord. Vira fyller 1år om exakt 2 månader och 1 dag, du börjar bli en stor flicka stumpan ;)

Låten

Everlast - Broken
Den är så fin, jag är helt kär i den!
Lyssna på den så förstår ni vad jag menar


som sagt

så sov jag ingenting inatt, men konstigt nog så är jag inte trött för fem öre. Var ute och joggade för ett tag sen och nu känner jag mig som en helt ny människa, jag behövde verkligen den där jogging turen! har gått upp så mkt på senaste tiden, dags att ta tag i vikten! (Alla säger att jag inte är tjock, ligger på 56kg.. men om man gemför mig nu och med mina dåvarande 49kg så ser man en grov skillnad. Så inge "du e inte tjock" snacket. har aldrig påstått att jag är tjock, saknar bara min gamla kropp!). Nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan fixa till mig lite, ska till mina kusiner lite senare under dagen då den ena av dem fyller år idag.
Nöffnöff

vad är de för fel?

va är de för fel på min hund? han har utslag över hela kroppen och nu har han fått ett STORT sår runt halsen som är helt blodigt =S Börjar fan bli orolig. Han har ätit pencilin och fått speciellt schampo för de.. men de hjälper inte?!?!?!?

;)

 
Hell yeah för ego pic's

....

Suttit uppe hela natten och kollat på 3 filmer... Kan verkligen inte sova, fick ett tips om att blunda å försöka att inte tänka.. men de är inte så lätt att bara sluta tänka... 

För jag tänker på dig hela tiden....

Du vet, hon med leendet på topp och skrattet som hörs kilometer bort.

Var precis ute och pratade lite skit med Robin i kylan, blev på lite bättre humör men höll på att frysa arlset av mig så trist att de börjar bli kallt ute.. Robin har bytt sin bil mot en fyrhjuling och de va första gången jag såg den idag. den va så söt! Im happy for you lille pojke! haha

Är sugen på att kolla på film nu, men veti fasen vilken... Jag är så uttråkad och är egentligen inte alls på humör för nånting... vill verkligen inte gå igenom de här =(
Och innerst inne så förstår jag ingenting.
Kommer bli ännu en sömnlös natt..



Älskar dig å de vet du...

Ordet...

.. är inte speciellt svåra att säga, de är dock svårt att mena de och få de att komma ut på rätt sätt.. De är bara ett ord... Förlåt...

<3

Jag älskar er


helvete heller...

Jag hoppas de va värt de!

Säg mig...

... Hur ska de fortsätta? När ska de sluta? De kan inte vara såhär. De är varken lätt eller rätt.

Bläää...

Jag har så tråkigt, jag är så hungrig... funderar på att gå å handla men har ingen som helst lust att gå själv å hunden vill jag inte lämna utanför... Kanske ska ta med mig katten i ett koppel? haha.......... hjälp mig!


bjuder på en sliten osminkad bild.

Nattnings-tajm

Jag och älsklingen låg i soffan och åt glass för en stund sen, vad vore inte ett förhållande utan skratt? Jusmir får mig att skratta så grovt att jag får ont i magen!
Vi borstade precis tänderna å fjanta oss med listerin. Älsklingen är nu i duschen å jag som är så sjukt trött, ska gå å lägga mig. Hörs imorgon! Nattinatt

<3

Have I ever told you, how much I love you?
Jag älskar dig och de som är vi!



(Sorry att jag tog den här bilden älskling, va tvungen.
 Du e så söt, min lilla nöt)

Shadow of a dream

Sitter här å är helt slut, var precis ute och busade med turbo och han tar fan kål på mig, han tröttnar aldrig! Får lust att försöka lära honom gå ut å leka med sig själv, vore inte de klockrent...?

Snart börjar  vem kan slå filip och fredrik,
Har fastnat totalt i de programmet, dom är så sköna och självklart så hoppas man ju på att dem slår utmanarna! muhihihi


Just nu vill jag bara att älsklingen ska komma hem så jag slipper vara själv, jobbigt de där att han jobbar så mycke får ju sitta själv hela kvällarna =(
Men men.... Jag överlever!


Här, i nuet.

Do not look back and grieve over the past for it is gone
And do not be troubled about the future for it has yet to come
Live in the present and make it so beautiful that it will be worth remembering

Empty heart

Here I am, Stronger then ever.
Keep on screaming, keep on fighting.
I wont move. I will never move.

Brudar..

Hur skulle du reagera om du gick in och handla och när du kommer ut står en brud och raggar på din pojkvän genom hunden? TELL ME!





tv tv tv

Jag och älsklingen kollar på I ditt ansikte, me like me like!


PIC'S

Tycker de är kul att se hur man förändras på så kort tid.
Jag är inget ego, men jag
älskaratt se gamla bilder på mig själv!

 


pilla pilla

 

SKITUNGEN LOVES ME

Åhå

Jag blir så seg utav att se världens tröttaste Jusmir ligga i sängen helt död, Skulle iofs också vara helt död om jag jobbade 24/7. Hoppas på att han vaknar snart så vi kan titta på film å mysa. Nu ska jag äta fiskbullar! =)

Överlycklig

Älsklingen kom och överaskade mig i morse med en ros, är så sjukt lycklig med dig. Du slutar aldrig förvåna mig, POSITIVT! Just nu ligger Jusmir deckad i min säng, du är så snygg och du passar så bra i min säng hihi. Jag älskar dig hjärtat

Sanningen...

Jag vet varför jag inte sover, de är tankarna om dig som gör mina nätter sömnlösa.. Jag tror du vet de.


Kärlek

Sitter här och äter, turbo ligger bredvid mig med huvudet i mitt knä och sover, Bamse(mammas vovve) ligger bakom mig å slickar mig under fötterna. Dom är så söta <3

?

Hur mår du? Vart är du? Vad gör du? Jag är orolig!!

Förstår inte!

Hu ska jag kunna få min skönhetssömn om jag inte sover? VARFÖR KAN JAG INTE SOVA?!?


ÄNTLIGEN HEMMA!!!

Badat bastu å haft de allmänt kul hemma hos sparrisen, var lite folk där å sisådär men de var en lugn kväll! Så skönt, jag har blivit så torr på senaste å orkar inte ens partaja så som man gjorde förr, börjar jag bli gammal?  Nu är jag äntligen hemma höll på att bli tokig där ett tag.

JAG SAKNAR MIN POJKVÄN, känns som att de va en evighet sen vi sågs älskar dig massvis å utan dig inget mig!


back on track

Hej bloggen!

Nu e jag här igen, pigg som få! var precis ute med hunden och hjälpte mamma i tvättstugan, sitter just nu å dricker kaffe å de har aldrig suttit så fint som nu =) Känns som att de här, de blir min dag! Ska ta å diska en snabbis nu sedan gå och handla lite gottigott med mamma. Hörs sen. pussiluss

morgonpigg(?)

De är lördag, klockan är bara 07:23.
men här ligger jag i min ensamhet å kan inte somna om.



hej bloggen!

Måste bara säga att de här är världens sötaste lilla sockerbit.
Faster älskar dig sötnos =)

dunkdunk

mjau pill under foten. spratt sprillkanin. sitter i soffisen me mysigt duntäcke å världens sötaste dator i knät.
Älsklingen ligger i andra soffan å är helt inne i filmen dödligt vapen som går på tv nu. Turbo ligger deckad på golvet å ser allmänt söt ut, han fick 2 nya leksaker idag men dem är de då inte mycke kvar utav. Åt mums pizza tdigare under dagen med massa ost, me like me like. Men nu är då frågan vilka (normala?) åker enda till järna för att köpa pizza? Jo min pojkvän, dom är  tydligen godast där enligt honom och de kan jag ju inte direkt säga emot. Utanför Jusmirs port så bor de en J*VLA massa stora spindlar och då menar jag STORA! panikslagen varje gång jag går ut genom porten, har ju lite tråkiga minnen när de gäller spindlar här i Jusmirs lägenhet, hur skulle du reagera om du hade en spindel stor som en mus på din favorit kofta?

Har varit sugen på cocacola hur länge som helst och tack å lov hade älsklingen med sig de när han kom hem från jobbet. Men vad gör jag mitt klantarsel? spiller ut ett helt glas över bordet. FORTFARANDE aaarG!

Föresten är ost och cocacola gott, älsko? 

Funderingar..

Dags att ta tag i saker och ting.

LÄCKERT

Klickade runt lite på nätet och hittade en så fin clean bild på favorit bilen Nissan skyline R34. Inte för att låta fånig eller något men de är nästan så att man blir knäsvag. Kom till mamma lilla bil!



Serri


Önskar man kunde spela in dofter, då skulle ni förstå vilket helvete jag lever i när min hund pruttar(OFTA!). Någon som har en lösning på problemet eller är en kork enda utvägen?

.

When you look me in the eyes,
And tell me that you love me.
Everything's alright,
When you're right here by my side.
When you look me in the eyes,
I catch a glimpse of heaven.
I find my paradise,
When you look me in the eyes.

Måste bara säga...

.. Att den här helgen har påverkat turbo positivt, han har fått sån respekt för mig och förstått att jag alltid är den som kommer finnas där i slutändan. STORT PLUS! Så stolt.

Ny design

Me like me like. Har väl inte gjort något speciellt sådär, men känner mig stolt över mig själv eftersom jag aldrig kunnat göra sånt här förut! =)

Den första bilen med turbo

Att Saab var först med en serietillverkad personbil med turbo påstås även av de själva.

Ganska ballt.


Oavsett allt annat så var Saab 99 Turbo från 1977 inte den första serietillverkade personbilen med turbo.


Mitt ute i skogen

Igår badade turbo i ån här en bit bort, han var så lycklig att jag log inombords, men duschen efteråt tyckte han va mindre kul. Så går de när man skitar ner sig! Hoppas han har lärt sig att han ska ge fan i att springa i leran nästa gång. Sedan så gick vi och fiskade, men efter 5minuter fuckade jag ur för att jag inte fick någon fisk, så jag gick tillbaka till huset(kan ju säga er att de va sjukt mycke tråkigare där). Vi åt lite mat, jag och pojken åkte till lägenheten som ligger centralt i falun och kollade på film och sov kvar där. Nu är vi i pappas söta hus. De ligger en bit utanför Falun i något ställe som heter Övertänger, jag har då aldrig hört talas om de men vet vet; de kanske du har? ;) 100kvm och ligger precis vid vattnet. Helt perfekt =) Jag och turbo har utforskat Övertänger lite medans Jusmir och pappa håller på och lägger golv, de har tagit dom ganska lång tid och jag vet inte om de är dom som är sega eller om de verkligen tar så lång tid? Nu sitter jag iaf framför datorn och tittar ut över sjön, vädret är piss och mina kläder är skitiga, orkar inte riktigt bry mig just nu men skulle ju underlätta en hel del om solen sken lite. Vet inte riktigt vad som händer senare, de får vi la se då. Måste bara säga att luften här, gemfört med stockholm är helt awsome. Pussss

Me like me like

fin visst?!?!

Kommer från Guy Laroche och kostar 1300:-

Och de första man ser när man öppnar den är självklart en bild på min underbara morfar.
Du är saknad saknad saknad (Bilden är dock suddig)

Big problem, BIG PROBLEM

Klickade runt lite och poff så ser min blogg heeelt annorlunda ut, jag kommer inte ens ihåg hur jag ändrade? hohoho, help help help!

Favoriter



Läckerbitar från Adidas
Är dom inte helt underbara? fick dem av pojken för någon dag sen. JAG ÄLSKAR DOM!


torsdag

Vecko dagarna börjar gå så sjukt fort nu för tiden, visst fine de är okej men mindre roligt är de ju när helgerna går precis lika fort. Just nu håller jag på att packa, imorgon åker jag och älsklingen till falun och hälsar på min käre far. vet inte riktigt hur länge vi ska stanna men de blir över helgen iaf och skönt ska de bli, både han och jag har längtat efter att komma bort å ha lite myspys! Nu ska jag fortsätta packa och hoppas på att jag inte glömmer något puss så länge


Film & Turbo

Sitter här med turbo hemma hos pojken, han är och jobbar så nu har jag så trist.
Såg precis klart på Resident Evil 3 förutom ett frågetecken till slut så va de faktist helt okej. Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra funderar på att gå ut med hunden men lat som jag är så struntar jag nog i de.
Framför mig så ligger de tomma snusaskar, dem är tack och lov inte mina! En tanke slog mig när jag såg dem, en sjuk tanke; What if I spikade upp dom på väggen lagom tills Jusmir kommer hem? HAN KOMMER ENDÅ INTE MÄRKA NÅGOT! =D MUHAHAHA

ÄLSKLING!

Min pojkvän älskar att läsa och snoka i min blogg. Men de han inte förstår är att han inte kommer hitta något intressant eller något att ha å ta som en "right back at ya" grej. Jusmir kommer bli ett stort frågetecken när han läser de här men de skiter jag i. jag älskar dig gubben! hoppas du hade en trevlig läs-stund min lilla snokare. PUSS

Ryck

Alla har sina ryck då allt bara känns helt fel fel fel. men nu är de bra igen! Känner mig som en liten fånig barnrumpa, I guess you feel the same sometimes? men men skitsamma nog om detta.

Gårdagen bestod av gokart, och fyfan va kul de va! kände mig dock lite fånig när jag självklart fick den sämsta tiden, men ska inte klaga, de va trotts allt första gången jag körde! =)
 Föresten så äger jag på yatzy(eller inte)!

Idag har jag bara tagit de lungt och gått på en långlånglång promenad med hunden. Har kommit fram till att man inte kommer någonvart med att skälla på honom så ska börja berömma lilla turbo på hel tid, han blir ju så lycklig när man säger att han är duktig å fortsätter precis som man vill att han ska göra.
Såg filmen Barnhemmet, och jag måste säga att jag älskade de! men läskig kan jag inte direkt påstå att den är.

Nu ska jag gå och äta lite mat sen kolla på 2½män, me like me like. Hörs sen! pusselikram

Bajs

Dagen började helat perfekt.. men runt 7 tiden så sket sig allt. jag orkar inte. jag orkar inte ens gå in på detaljer. Mobilen är avstängd, vill bara vara ifred. jag går å lägger mig nu.

RSS 2.0