30 december

Våran bebis e så söt när han leker

Tankarna förstör mig


Julgodis

Jag och mamma gör julgodis och bakar julkakor. Blir väl inte så mycke eftersom jag äter upp smeten =D men gott är de.
Har inte köpt en enda julklapp än, gör väl som många andra, ger mig ut i kaoset på julafton. Så de blir att sova tidigt för min del.

23 december


23 december

"Tell me I can have it all"

Twilight

Hade ju laddat ner twilight på datan, men min kära pojkvän hade två gratis biljetter så vi gick och såg den på bio. De va seriöst den bästa filmen jag sett på länge, film kärlek, pirr i magen och kände bara att jag ville se mer och mer. På vägen därifrån så kände jag mig helt tom. Men men anyway, vi åkte förbi donken, hela 2 gånger, första gången köpte vi milkshake och en cheeseburgare, andra gången blev de en varsin päron milkshake :) very much me like. min söta pojkvän ligger nu på soffan och jag ska gå och kramas lite, lyllos mig.

Nyårs tips

Mina favoriter ifrån asos





Stor städning

Idag har vi städat hela dagen här, både jag och jusmir är helt döda. Vi är långt ifrån klara men vi bestämde oss för att ta en paus då vi har en liten sak(Turbo) som går runt och skitar ner hela tiden. De känns lite tokigt att fortsätta städa och göra klart allt medans han fortfarande är här och fäller hår.

Ladda ner filmen Twilight igår kväll, har ju inte sett den än men dom som sett den säger att den är skit bra. Så tar nog och ser den ikväll, om jag hittar nå skön plats att sitta på.

Går och lägger mig i soffan nu och kollar på tv. Hoppas ni hade en rolig lördags kväll.

pretty pretty pretty

Jag sitter och äter makaroner me ketchup och majonäs, skit gott, min underbara pojkvän ligger på soffan och är allmänt jävla söt, Turbo ligger nedanför Jusmir på mattan och sover.  Jag har allt jag behöver, right here with me. Jag älskar er


Har hittat min nyårs klänning!!! så jävla snygg. får dock inhandla den på mellandags rean då den är svin dyr just nu. haha

Lördag

... Hände en riktigt sjuk sak, fick nån huxflux ide att ta reda på saker om min halv bror som jag inte har haft någon kontakt med på flera år. Jag hittade honom, fick tag på hans nummer och de va inte så svårt som jag trodde. Skickade helt enkelt ett sms och poff där va han, i andra änden. Först så trodde han inte på att de va jag, men sen började han sakta ge med sig och gav sig till slut. Vi började prata på msn och tro de eller ej, jag var precis och träffade honom.  Jag har hittat min bror!

Kom nyss hem, till en tom lägenhet, min hund och pojkvän har gått upp i rök =) wohoo.. nej men dom är väl ute och far runt. Ska ta mig en kopp kaffe så jag piggnar till lite. Puss på er.

18 december

6 dagar kvar till julafton! tiden går sjukt snabbt.
Sitter här och är helt död... Jusmir och hans vän amir är ute och går med turbo, vart dom har tagit vägen har jag då ingen aning om! har ni gått vilse?! haha

pic's

Har inte tagit nya bilder på ett bra tag då jag inte har någon kamera för tillfället så ni får helt enkelt nöja er med gammat skit tills de kommer nya!


Tänker...

Har varit riktigt dålig på att uppdatera pga mycke som hänt nu på senaste tiden, tappade bort mig själv ett tag och var helt vilsen. Men nu har jag hittat mig själv, vet vem jag är och jag är den jag alltid har varit. Lite trist bara att jag behövde offra så mycke för att förstå de själv.  

Nu är de slut med dålig uppdatering!

Bästa dagen på länge

Finns så mycke vi inte förstår. Men jag vet att du försöker, vi försöker tillsammans. Och vi klarar de. Utan problem.

Var på arbetsintervju igår och skulle få reda på igår eller idag om jag fick jobbet eller inte. Efter att ha gått runt med en klump i magen enda sen jag lämnade intervjun så fick jag ett positivt besked som helt enkelt gjorde min dag. Guess what? JAG FICK JOBBET!

Känner mig så jävla stolt över mig själv och börjar dag efter dag lära mig att ta med och mer ansvar.

4 december

Torsdag kväll och jag är helt seg. Kan man räkna med goda nyheter imorgon tro? I hope so.
Imorgon ska jag och Jusmir "drälla" runt i kungenskurva och titta lite i affärer =)

Veckorna går sjukt fort och helgen närmar sig. Om helgen blir som jag föreställt mig så blir den mysig,
massa massa mys med pojkvän! 

Nu ska jag föna mitt hår, gå ut på en kvällspromenad med turbo, se en film och sedan sova =)


.....

Jag ger upp. Orkar inte ett jävla skit till.

Vakna upp

Att tvingas fejka ett leende dag in, dag ut. Till och från är jag världens lyckligaste.
Men de finns vissa saker jag tyvärr inte kan leva upp till, jag är inte perfekt.
Jag tvingas spela på samma plan halva för att inte bli sårad, samtidigt som jag vet att de inte är sidan jag hör hemma på.
De är dags att  vakna upp, nu. Allt går bara djupare och djupare. Ingen klarar de här i längden.

RSS 2.0