31 Oktober

Så kallade halloween. Vart är alla läskiga filmer? vart är alla utklädda ungar som tigger godis? alla så kallade traditioner verkar bara bli tråkigare å tråkigare för varje år som går. Om jag får lägga in ett ord om halloween så skulle de vara att de suger, de suger massa massa och me not like. Jag längtar bort.

30 Oktober

Kära läsare, jag hade fel. De finns inte ett svar på allt.

29 oktober

Imorse när jag vaknade så gick jag runt i lägenheten och letade efter min mobil, när jag kom fram till datorn så hade Jusmir satt en lapp på min data skärm. Älskling du gjorde min dag =) Och precis som du skrev så sitter jag här och nördar mig =D Ska ta de lungt idag, fick inte så mycke sömn eftersom att Jusmir hade damp humör tills han fick för sig att han skulle sitta uppe hela natten. Och jag kan faktist inte sova då. De är kallt här å sängen e lite för stor för en pers lixom. Nu ska jag titta på tv. Massa tv. Vänner, fresh prince in bel air, One three hill. You name it.


Världens vackraste

Jag har världens vackraste pojkvän. Du fifan så go älskling

Jag följer varenda rörelse du gör, precis som du följer varenda rörelse jag gör.

Not again...

De är precis som en Deja vu, hur kunde allt komma tillbaka precis så som de va?
Kommer jag ta mig igenom de här igen? Allt jag vill är att bli av med skiten.
Även om jag inte vill inse de så är nog den enda utvägen att söka hjälp.


25 oktober



Nu har jag fått de bevisat. Min älskling har vänt på dygnet. Vaknade vid 6 imorse utav att han kom och la sig. Lite små kasst sisådär.

Sömntuta

Har vänt mitt dygn totalt, verkar som att jag sover bort halva dagen, varje dag. Jag trodde att jag va värst. Jusmir ligger fortfarande och sover, väcker jag honom inte så lär han sova bort hela dagen istället för halva. Men låter honom sova ett tag till, han är ju så söt när han sover med öppen mun, snarkar och dregglar ner alla kuddar.

Allt.

Hur mycke är man villig att offra för sin kärlek?

Allt.

Love, such love

De är inte försent att vända tillbaka,
sudda ut allt negativt som varit och börja gå mot de positiva.
Jag lovar, jag lovar på allt att jag ska visa dig mitt bättre jag igen.

Jag vet inte om jag förtjänar dig, så som jag har betett mig nu.
Men jag tänker bevisa för dig att de ska vara du och jag föralltid.
För varje gång jag ser dig i ögonen så svävar jag i en annan värld.
Jag blir kär på nytt och jag vill ha mer, så mycke mer.

Just nu längtar jag tills du kommer tillbaka,
så jag kan få hoppa upp i din famn
och säga jag älskar dig.


natt...

Känslan av att den man älskar vägrar ta ens hand..
Jag är helt slut... Allt jag vill är att du håller om mig.

En ny dag.

Jag sov knappt något i natt, men jag har mig själv att skylla för de. Jag och turbo gick ner till vinterviken i mörkret. De kändes som att vi va dom enda som existerade och jag älskade känslan av att äga världen.

Nyss när Jusmir dammsög så satt jag och följde varenda rörelse han gjorde och jag tänkte, kände ännu mer hur mycke jag verkligen älskar honom. Jag andas dig.

själv?

Klockan är över nio och antar att de är nu folk sitter och myser med sin pojkvän, flickvän, sin familj, vänner eller sina barn? Men jag sitter här själv och stirrar in i väggen. Jag har min hund här hos mig. Men de är nog allt jag behöver för att få en lyckad kväll? Eller inbillar jag mig för att försöka hålla leendet på topp för att orka med ännu en dag? Den här dagen är över, imorgon är en ny dag. Vad händer då? Jag vill inte ens föreställa mig vad som kommer hända. Jag saknar för mycke, jag längtar för mycke, jag går djupare och djupare ner i ett jävla hål. Till vilken nytta? De sägs att de finns en anledning till allt, ett svar på alla frågor. Varför får jag inga svar? Varför får jag inga anledningar?

Jag skriver inte blogg för att jag vill att andra ska ta del utav mitt liv, min vardag. Jag skriver blogg för att jag vill kunna se tillbaka på hur jag mår nu, hur jag mådde då och hur jag kommer må i framtiden. Jag gör de här med andra ord för mig själv. Inte för någon annan. Jag behöver skriva av mig, jag måste få avreagera mig. Jag alltid har kunnat prata bäst genom pennan. Gråtit med blyerts, älskat med bläck.

Allt jag begär är att få må bra, men jag vet inte om de är för mycke begärt? Tar jag förstor plats?

Ett skrik på hjälp

Jag hör inget. Allt är tyst. Jag försöker skrika men allt som kommer ut är ett litet ljud. Ett ljud ingen någonsin skulle kunna höra. Jag känner mig så svag, så ynklig. Jag känner mig som ett dammkorn, som så lätt städas bort. En vattenpöl som tynar bort så fort solen skiner. Jag är själv i mörkret. Allt jag ser är en säng, samma säng som jag så många gånger försökt sova bort all smärta i, men aldrig lyckats. Säg mig, är de såhär de ska vara? Är de såhär vi ska fortsätta?
Jag somnade till, jag drömde. Jag drömde att du kom och knackade på min dörr. Du stod där med öppna armar och sa: "Kom, vi klarar allt tillsammans. Låt mig finnas där för dig. Låt mig hålla om dig, stanna i min famn föralltid"




Smärta

Mitt huvud tar kål på mig, och mitt hjärta dunkar hårt.
Kommer antagligen spy upp mitt hjärta, mitt huvud kommer säkert att sprängas.
Jag tog över smärtan, men nu är de smärtan som tagit över mig.
Är allt mitt fel? Har jag gjort något fel? Gör jag något fel?
Tankarna förstör mig.

?

Känner jag mig själv?
Låter jag folk trycka ner mig? 
Är de jag som trycker ner mig själv?
Är jag stark?
Är jag svag?

Vem är jag?


-.-


Bläää...

Blir mer och mer pateiskt för varje dag som går. Fan är de för fel på folk?

Igår på kvällen gick vår lilla trio runt sjön tillsammans.
Vi bestämde oss för att gå en långis varje kväll men kan vi verkligen hålla de?

Åt precis massa kladdkaka och nu kan jag ju inte direkt förneka att jag mår illa.
Var och solade tidigare idag och gick runt lite på stan.
Köpte en mysig halsduk på H&M(ME LIKE!!) och lite smink.

jag och turbo gick en lång promenad för en stund sen så nu har han slocknat. Skönt =)



Du är "död"

Satt precis och tänkte på våran vänskap, tänkte på saker som va positiva och negativa... Och om jag ska vara ärlig så kom jag inte på ett enda positivt ord om dig, förutom att vi har samma klädstorlek. Men på den negativa sidan flög orden in som om någon satt och skrev ett lexikon. Helt plötsligt så slog de mig, och de förflutna kom tillbaka och jag kom ihåg för stunden varför jag bröt kontakten med dig sist. Ordet falsk och dubbel moral, blev de självklara svaret. Jag ska vara ärlig nu och säga att du är död för mig, och den här gången tar jag inte tillbaka de. Du förtjänar inte min vänskap och jag tycker synd om dig och ditt patetiska liv.

Filmen är slut..

... Så nu går jag och lägger mig. Nattinatt.

Fredag

Igår kväll när jag skulle gå ut med turbo kom jag inte ens ner för trapporna innan de hände en olycka. Jag snubblade på turbos koppel och ramlade ner för trappan och slog huvudet i porten helt enkelt. Knäckte benet och nu har jag antagligen stukat de eftersom de gör ont som f*n fortfarande. Men, älskligen kom hem någon timme efter olyckan och fick ta hand om sin lilla ben-lösa flickvän.

Idag har varit en lugn dag. Imorse slapp jag gå ut med hunden.Jag har ju bara ett ben och de var så skönt att få sova lite till. Hihi.

Men nu är vi hemma, jag har tvättat alla mina kläder eftersom att min söta lilla katt har fått för sig att min soffa, där mina kläder vanligtvis ligger slängda, är hennes nya toalett. Men nu är problemet löst helt enkelt. Skönt!
Diskade en massiv disk i utbyte mot att mamma gick ut med min Turbo.

Nu har vi precis ätit mat och ska sätta oss ner med allt vårt godis och massvis me chips och dipp och titta på någon film. Blir en lugn myskväll! Kan ju inte gå ut och hoppa på ett ben, lixom.


Längtar tills imorgon älskling. Saknar dig redan min fina <3


;)

idag så har jag bara tagit de lungt, älskligen åkte till jobbet å jag blev lämnad själv med lilla hunden, ouff.... Jobbigt jobbigt.

Vi har varit duktiga idag jag och turbo, vi har åkt massa buss och han fick så mycke beröm från alla håll och kanter! Jag har tydligen bra pli på honom. Han är så underbar <3

Nu har jag precis ätit lite mat och ska snart åka och träffa jossan och antagligen så ska vi åka och sola eller snacka lite skit. Beror på hur pigga vi är!

Men nu ska jag kila. Nöffsi!

Onsdag

Jag är helt död! Sov ganska länge i natt men av någon konstig anledning så blir jag piggare om jag sitter uppe.

Var ute och gick med mammas hund Bamse imorse och DE ÄR SÅ JÄVLA KALLT UTE!!!
 
Kom precis till södertälje, Jusmir och en överlycklig hund vid namn Turbo kom och mötte mig vid busshållsplatsen.
Äntligen får man lite uppmärksamhet och slipper vara själv. Muhahah.

Hoppas ni får en fin dag, pöss

Eva Cassidy - True Colours

You are beautiful like a rainbow

Kvällen!

Träffade Jusmir en snabbis och han snodde lille Turbo och tog med sig honom till södertälje, så nu har dom skit kul och jag är helt själv. Känns lite tomt men endå skönt.

Kollat på desperate housewife, ugly betty och ätit massa mackor =D

var precis ute nu och träffade greken en snabbis, gick på en promenad och pratade lite skit =) Va kul att träffa dig vännen. Du är faktist ganska rolig. Hahaha.

Nu ska jag ta en dusch och titta lite på tv. Sen sova. Nattinatt, pussis

TÄnk om...

Jag hoppas de jag gör nu är rätt, och jag hoppas att du tycker de du me.

I will always dream of you

Du va de perfekta, folk kollade på oss och blev avundsjuka. Du och jag, vi var vi. Vi älskade oss, vi älskade oss obeskrivligt. Våra blickar va obeskrivliga, våra blickar blev en vacker blick tillsammans. 
Du vet var du har mig, du vet vart du alltid kommer att ha mig.


Bilden togs första gången vi träffades

Tisdag?

I helgen så var vi hos min pappa uppe i falun, va skönt att komma bort lite och jag trodde verkligen att allt skit skulle bli bra när vi kom hem, jag hoppades verkligen att allt skulle bli bra... Men jag antar att drömmarna svek, ganska rejält.

Jag vet inte hur jag mår, jag vet inte hur jag känner mig, jag vet inte hur jag ska ta mig igenom allt.

Du har sagt så många gånger, om och om igen, att jag vet vart jag har dig. Vad vet jag nu? Jag vet inte vart jag har dig, allt jag vet är att du glömde lämna tillbaka mitt hjärta, du stal mitt hjärta.

I ringen fanns all vår kärlek samlad, ringen blev som en slags symbol för vår kärlek. Du tog allt med dig när du stack.

Saknar du mig precis så som jag saknar dig?
känner du så som jag gör?
har du lika ont som jag?

Precis allting påminner om dig, jag ser dig i Turbo, jag ser dig i min säng, jag ser dig överallt, ditt ansikte är överallt. Du jagar mig.

Jag behöver inte säga vem du är, du vet de så bra själv.

Jag vill att du ska må bra. Om de inte är med mig så ska du inte vara med mig, men jag vill att du ska veta att jag älskar dig. Mer än du någonsin kan ana.


Jahapp..

Igår lämnade vi Turbo och åkte sedan och handlade, älsklingen åkte till jobbet och Jossan kom över en stund och vi satt och pratade =) När Jusmir kom hem från jobbet så kändes de så tomt utan turbo så vi åkte och hämtade honom direkt!

Nu ska jag snart ner och titta i lite affärer här på stan, har vi tid hos veterinären idag 15.20, turbo ska göra ett allergi test. Sedan åker vi raka vägen till falun och fasen så skönt de ska bli med lite lugn och ro =)

1 OKTOBER

Jag behöver så sjukt mycke nytt! Har helt klart en "favorit-lista".. MEN! Nu är de slut på shopping! Jag inbillar mig att jag behöver så mycke när jag i själva verket har istortsätt allt jag behöver! Jag vet nog att nästan alla som shoppar bara köper något för att få känslan av att ha något nytt, för att ni tror ni behöver de. Titta i din garderob istället! Se vad du kan hitta på med de du redan har, tro mig du kan komma på en hel del om du bara tänker efter och försöker. Iaf om du har en lika stor onödig garderob som jag.



Jag är fortfarande sjuk, de blir bara värre och värre, kommer nog ta ett bra tag tills jag är frisk. Men tack och lov så har jag en underbar pojkvän som inte är "döende" längre och han tar *host* hand om mig.

Ska gå ut och gå om en stund, UTAN turbo, han måste lära sig att vara själv. Vi har varit så dåliga på att träna honom och de är då dags för andra bullar, han börjar bli så pass stor.


Först ska jag städa upp lite här, så älsklingen blir glad när han kommer hem från jobbet =)
de börjar då se ut inte riktigt som ett bomb nedslag, men nästan. Eller kanske inte, men städas ska de gör iaf!!
Nu till disken! pussis!


OCH FÖRESTEN SÅ ÄR DET TOP MODEL FINAL IKVÄLL KL 20.00 PÅ 3AN. VEM TROR NI VINNER? SJÄLV SÅ HOPPAS JAG PÅ ANYA, OCH DE ÄR JAG VÄL INTE ENSAM OM? HON ÄR EN SÅ KALLAD NATURBEGÅVNING. HÅLLER TUMMARNA FÖR HENNE!

RSS 2.0