;)

 Annelie ringde och väckte mig, jag har sovit som en stock.. hon sa att vi måste vara inne vid båten innan 3, å jag hade inte duschat, klätt på mig, sminkat mig eller nånting. men anyway, så blev jag klart på 10min med precis allting fråga mig inte vart den energin kom ifrån! Kryssning ikväll då med flickorna, får se om vi får till några bilder som går att lägga upp så vi inte skrämmer allmänheten. Ha så kul nu ihelgen.
Puss på er!


Oh fuck!

morrnmorrn. sikken lyckad morgon, samma vanliga visa, pendeln, tvärbanan, tuben... å sen ramla i rulltrappa... hahah oh fuckelifuckfuck. jag bröt min nagel, skrapade upp benet å trampa en tjockis på foten..................GODNATT:.

Myskväll


Haft en helt underbar dag. Varit hos mormor och fikat å solat hela dagen,
kom hem nu för ett tag sen och nu ska jag och mamma äta lite gott och titta på en film. Me love mat and my mami =)
Satt precis och diskuterade med Annelie om helgen och att vi snart måste köra en träningsdag igen.
Ni som vet hur våra träningsdagar går till vet de,
ni som inte vet behöver inte veta heller. Så illa är de!
Tror jag ska vara hemma hela kvällen och bara ta de lungt, men känner man mig rätt så brukar de vända på någon minut och jag är upp i happaranda.
nu väntar maten, de är ju onödigt att slösa på en så underbar begåvning.
Ha d!
 



TORSDAG


Godmorgon! Sovit som en torsk, typ max 4 timmar. Va ett under att jag vaknade runt 6, försökte dra upp älsklingen men utan resultat, men sen så med lite gos så flög han upp snabbt som satan =) tihi. Såg helt fucked up ut med all mascara i ansiktet, så slängde på mig en jävla massa mer medans jag väntade på att segis skulle bli klar. Sen begav vi oss till stationen, köpte mig en cocacola för att få extra mycke hål i tänderna. Efter att ha suttit på pendeln grinig som fan i 30min skulle jag gå på tvärbanan (btw så stank de jävla massa svett(kanske var jag, va vet jag?) där det alltid är överdrivet mycket folk som stampar en på fötterna, hallå akta skorna! Träffade Jim i Liljeholmen, var längesen! snackade lite skit sen åkte vi till örnsberg, köpte en kaffe på pressbyrån och gjorde sällskap upp för mördar backen (blir alltid lika död efter alla dessa trappor). Nu är jag äntligen hemma och blev bemött av världens gladaste hund, han blir alltid lika lycklig när han ser mig, är ju kul att någon blir de iaf! ;)


Nu ska jag sätta på turbo kopplet och gå till mormor, och sen så får vi se vad denna dag har i sitt sköte =)
Ha en bra dag i värmen, det ska iaf jag ha. Pussis

OJA!

Välkommen till min vackra blogg, ska försöka verka någorlunda smart men ibland sviker hjärnan fingrarna ;)

RSS 2.0