22 Mars

Då fick man inte sova längre då, lägenhetsvisning här om 2 timmar så nu ska jag städa och sedan kommer bror min och plockar upp mig och katten och kör oss till mormor. Lägenhetsvisning imorgon också men då veti fan vart jag å tubbe ska ta vägen, vi lär väl få sitta i en buske nånstans... men men de löser sig väl då :D

21 mars

Fortfarande sjuk, mår nog sämre idag än vad jag gjorde igår, har ingen röst kvar, halsen och huvudet värker.
Men ska inte klaga, just nu sitter jag å äter min favorit mat, chiliconcarne me vitlökssås. Weiii knäppis mig ju =D

Igår va de tjejkväll hos Linda, massa mys framför film me godis å LÄSK =) Men eftersom jag va sjuk så slocknade jag ganska tidigt.

Ikväll ska jag bara ta de lungt, titta på tv å irritera turbo.


poopie....


Sjukling

Imorse när jag vaknade rann de i mina ögon, de va snor på hela kudden å jag hade så sjukt ont i halsen. Vad kan de betyda? hmm.. Jag tror jag har gått å blivit sjuk! fan då.. Nu blir de ligga i sängen hela dagen å dricka panodil. Stackars mig.

20 Mars

Klockan har passerat midnatt vilket betyder att de är 20mars,
 idag är de ett år sen jag förlorade min morfar.
Lär spendera hela dagen på kyrkogården...
Saknar dig massa =(
 

19 mars

Tiden står stilla, klockan vägrar röra på sig. Jag vet inte vad jag ska göra.
Efter allt de som hänt idag känns allt bara skit. Du kanske ser de jag inte ser, eller så kanske jag ser de du inte ser..  Vänd mig inte ryggen.

Bläää

Haft en hel kväll framför tvn så börjar bli rätt seg nu. Nu lagar duktiga jag mat(mikromat) å sjunger lite för mig själv.



Jag känner mig så sjukt ensam.... Vart är du?!..........




17 Mars

Vaknade för en stund sen av att turbo låg å slicka sig i röven i min säng... Mysigt! Nu ska jag äta frukost, efter de åka och sola å sen in till stan å leta efter nya sneakers å nå svart kofta. Ikväll så ska jag till gamlingarna å underhålla dom lite :D Stannar säkert där över natten eftersom jag endå ska dit tidigt imorgon å hjälpa till att passa Vira.

Underbara låt


everything just falls apart

varje steg jag tar, varje val jag gör verkar vara ett misstag. De är lätt att fly, men de är inte lika lätt att glömma, gå vidare, lösa konflikter, se mot de ljusa. Just nu verkar allt, precis allt omöjligt. Vart jag än tittar, vad jag än gör så är du där. Allt jag vill säga, allt jag vill visa, allt jag vill göra är att få allt att bli bra, må bra, få allt tillbaka. Jag bryr mig inte vad jag måste göra, jag är ett vrak och de börjar synas... Allt jag har i huvudet är dina ord. Varken du eller jag vet hur vi ska fortsätta, men jag vill aldrig någonsin säga hejdå.. Jag vill inte släppa...

HÅLL KOLL PÅ ERA JÄVLA HUNDAR!

Jag och turbo va precis ute och gick på en helt vanlig morgon promenad, trodde vi... Jag och turbo lekte i snön och plötsligt så kom en annan hund och hoppade på honom med inte så vänskapliga avsikter, vart hunden kom ifrån har jag ingenaning om. Turbo förvandlades till något jag inte ens finner några ord för, han blev tokig och ställde sig imellan mig och den andra hunden? Turbo flög på den andra hunden och bet den över nacken och vägrade släppa, turbo blev blodig å jag hamnade nog fan i chock, hittar inga sår på turbo så de måste varit den andra hunden som började blöda... Allt gick så sjukt fort å en kille kom springande från skogen och sa att hans hund inte gillar andra hanhundar och hade smitit, han bad om ursäkt, och jag gick imellan i panik över att min hund kanske va skadad, killen tog sin hund och gick därifrån? Min fråga är varför i helvete släpper man en aggressiv hund? 



Och bor de en vakthund i min perfekta lilla Turbo?!


Håll mig hårt eller släpp mig helt?

Allt känns så tomt, allt känns så fel.. Jag kramar min kudde du senast låg på och jag känner mig så tom, skakar i hela kroppen och vill bara sova.. Ska de verkligen vara såhär svårt? You tell me...

lördag

Igår va jag hemma hos linda i hennes nya lägenhet, mitt i haninge centrum och tog de lungt med lite folk, vi spelade kort och hade allmänt trevligt. "Pannbiff och köttfärsås". dom som va me fattar vad jag menar :D Efter de så åkte jag in till stan och mötte upp niklas, jag pratade ut mer än någonsin å nu behöver jag nog inte prata på ett bra tag haha.

Nu ska jag äta frukost och idag så blir de storstädning med mamma och efter de ska jag hem till mormor och äta middag =)



Gåshud.


<3


I knew I loved you

Jag var yngre, mina väggar var chockerande lila, jag skrev ner saker på väggarna, mina väggar var fulla med texter. Jag hittade aldrig något sammanhang mellan allt jag skrev, det bara kom, texterna verkade aldrig ta slut, jag kunde inte sluta. Jag har alltid kunnat prata bäst genom pennan, gråtit med blyerts, älskat med bläck. En dag tog allt bara stopp, jag kämpade så hårt för att få det att komma tillbaka. Det var minst 4år sedan...

 Nu sitter jag här idag, jag har mina papper, jag har mina pennor... Allt har kommit tillbaka, jag kan skriva igen.


Jag vill att du tar del utav de här.
Jag vill att du ser, papprerna ligger här.




Fredag

Jag ska inte sitta här utan dig, du ska inte vara där utan mig.
Hur kan något så rätt bli så fel?
De är inte rättvist....


I miss you like crazy...

<3

I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I won't let another minute go to waste


RSS 2.0